ADVANTAGES

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

Responsive Design

Οι ιστοσελίδες μας είτε είναι ένας απλός πληροφιακός ιστότοπος, είτε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ή ένα πλήρες δυναμικό web site κρατήσεων είναι κατασκευασμένες με τα πλέον σύγχρονα εργαλεία και γλώσσες προγραμματισμού, ώστε να ανταποκρίνονται και να εμφανίζονται σωστά σε όλα τα μεγέθη οθονών, από ένα smartphone έως έναν desktop υπολογιστή με οθόνη HD.

 

Σημαντικότερο όλων είναι ότι οι μηχανές αναζήτησης αναγνωρίζουν οτι ένας ιστότοπος διαθέτει σχεδιασμό απόκρισης μεγέθους οθόνης και τα φέρνει πρώτα σε κατάταξη αποτελεσμάτων.

Cross-Browser Support

Σε όλες μας τις ιστοσελίδες, πριν την παράδοση τους γίνεται έλεγχος εμφάνισης και λειτουργικότητας στους πιο γνωστούς και σύγχρονους φυλλομετρητές (browsers) ώστε να ελεχθεί η συμβατότητα και η απρόσκοπτη λειτουργία του web site.

 

Ολα μας τα web sites είναι συμβατά και "τρέχουν" απρόσκοπτα σε browsers όπως Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari, Microsoft Edge, Opera κλπ, και σε όλες τις συσκευές.

Creative Design

Ο κάθε πελάτης μας είναι μοναδικός!

Όπως μοναδικό είναι και αυτό που προσφέρει μέσα απο την δουλειά του. Το ίδιο σημαντικό είναι και η παρουσία του στο διαδίκτυο.  Με γνώμονα τον πελάτη και το προϊόν του ή την υπηρεσία του, ξεκινάμε και σχεδιάζουμε ακριβώς "πάνω του" (customized) τον ιστότοπο του.

 

Μια λευκή ψηφιακή σελίδα είναι η αρχή του μοναδικού έργου που θα φτιάξουμε γι'αυτόν.  Στον ίδιο χρόνο, με καλύτερο αποτέλεσμα μιας και ξέρουμε κάθε γραμμή κώδικα που έχει μπεί, σε σχέση με τις έτοιμες ή ημι-έτοιμες λύσεις, παραδίδουμε αυθεντικό ιστότοπο με το δικαίωμα να το φιλοξενήσει σε οποιονδήποτε server και φυσικά χωρίς κανένα μηναίο fee λειτουργίας του web site.

Web Scripts & Tools

Ένας ιστότοπος διακρίνεται από την εμφάνιση του, την σωστή δομή των υποσελίδων, την φιλική προς τον χρήστη πλοήγηση, αλλά και για την λειτουργικότητα του.  Στην δυναμική λειτουργικότητα  συμβάλουν τα εργαλεία και οι μηχανισμοί που μπορούν να συμπεριληφθούν στο τελικό αποτέλεσμα.

 

Τα Web Scripts είναι μηχανισμοί γραμμένοι σε PHP και JavaScript κώδικα, χρησιμοποιούν βάσεις δεδομένων SQL, και ενσωματώνονται τέλεια με τους ιστότοπους γραμμένους σε Html5.

Μέσα απο ένα Web Script που είναι ενσωματωμένο σε μια ιστοσελίδα o ιδιοκτήτης ή ο διαχειριστής του web site μέσω του Admin Panel μπορεί να ενημερώνει, να ρυθμίζει, να ελέγχει και γενικά να βλέπει όλες τις πληροφορίες που του παρέχει δυναμικά ο μηχανισμός μέσω του ιστότοπου.

 

Πολλαπλές οι λειτουργείες ενός Web Script, πολλά τα οφέλη, πολλές και οι επιλογές αυτών των μηχανισμών, αναλόγως ποιά λειτουργικότητα θέλουμε να εντάξουμε στον ιστότοπό μας.

 

Απο δυναμικές φόρμες επικοινωνίας με δυνατότητα upload αρχείων, ενοικιάσεις αυτοκινήτων & μοτοσυκλετών, πωλήσεις αυτοκινήτων,  ενοικιάσεις διαμερισμάτων και κατοικιών, κρατήσεις Ξενοδοχείου, παρουσιάσεις projects, διαχείριση μελών συλλόγου ή club, μέχρι ταξί και κρατήσεις ιδιωτικής (VIP) μεταφοράς.

Search Engine Optimization

Ένα απο τα σημαντικότερα σημεία ενός web site. Σημείο το οποίο θέλει και αυτό τον χρόνο του, την μελέτη του και την ανάλυση του.  Μέσα από τα keywords, τα meta-tags, τα σωστά κείμενα, και όλες τις ενέργειες ως Google Webmasters, πετυχαίνουμε την καλύτερη δυνατή θέση στις μηχανές αναζήτησης.

 

Δεν κάνουμε κάτι εξεζητημένο! Απλώς ενημερωνόμαστε συνεχώς και ακολουθούμε όλα τα τελευταία guidelines και tips που μας δίνει η Google, ως η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης (98,4%) και που όλοι μας, απο τον απλό χρήστη μέχρι και τον πιο ειδικευμένο σε αυτήν ανατρέχει.

 

Και αν κάποιοι έχουν αντίθετη άποψη με εμάς και χρεώνουν απίστευτα ποσά, εσείς μην πέσετε στην παγίδα τους! Αποδεικτικά αποτελέσματα και στατιστικά στοιχεία είναι διαθέσιμα σε πρώτη ζήτηση.

 

Το Search Engine Optimization παρέχεται δωρεάν με κάθε νέο μας ιστότοπο και για ένα χρόνο ελέγχεται συνεχώς. Μικρές διορθώσεις γίνονται και μετά την πάροδο του χρόνου εφόσον ο ιστότοπος φιλοξενείται στους servers μας.

Υπάρχει βέβαια και η δυνατότητα -μετά τον πρώτο χρόνο- με ένα μικρό κόστος να συμπεριληφθεί στο ετήσιο κόστος φιλοξενίας και να είναι ο ιστότοπος συνεχώς βελτιστοποιημένος για τις μηχανές αναζήτησης.

 • Απλώς ζητήστε το στην ανανέωση της φιλοξενίας!

Customers Support

Η σχέση μας με τον πελάτη ή/και συνεργάτη δεν σταματά στην παράδοση ενός project.

Υπάρχει συχνή επικοινωνία και ενημέρωση, απαντάμε σχεδόν άμεσα σε οποιοδήποτε αίτημα ή απορία μέσω email (24/7/365) και φυσικά υπάρχει  ανοικτή γραμμή επικοινωνίας 16 ώρες την ημέρα - 6 ημέρες την εβδομάδα.

Η υποστήριξη παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ με όλα τα πακέτα φιλοξενίας ιστότοπων και περιλαμβάνει:

 • Οποιοδήποτε θέμα προκύψει με την διαθεσιμότητα του ιστότοπου
 • Οποιοδήποτε θέμα προκύψει με την λειτουργία των email accounts
 • Οποιοδήποτε θέμα προκύψει με την λειτουργία των web scripts. Επιπλέον modules χρεώνονται έξτρα
 • Ενημερωμένο πλήρες backup του web site (κατασκευής μας)
 • Διορθώσεις σε ορθογραφικά λάθη κειμένου ή κάποιας πληροφορίας
 • Διορθώσεις εικαστικής φύσης για την σωστή -οπτική- λειτουργία της ιστοσελίδας
 • Μικρές αναβαθμίσεις στον κώδικα εφόσον είναι απαραίτητο για την απρόσκοπτη λειτουργία του
 • Κατοχύρωση και συχνούς ελέγχους στον κατάλογο των ιστότοπων του Google Webmasters
 • Δήλωση και συχνή ανανέωση των "χαρτών" (site map) του web site στον κατάλογο Google Webmasters
 • Πρόσβαση με κωδικό στο BrainArt Client Manager. Η πρόσβαση αυτή παρέχει πλήρης ενημέρωση των project, domains, hosting, ημερολόγιο ανανεώσεων,  καρτέλες χρεώσεων, τιμολόγια καθώς και tickets (αποστολή αιτήματος) υποστήριξης. Μέσα απο την εφαρμογή έχετε πλήρη εικόνα της συνεργασίας σας με εμάς.

BRAINART WEB SOLUTIONS

ΑΡΙΘ. ΓΕΜΗ: 161096401000

ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 35, 166-74, ΓΛΥΦΑΔΑ